준비물 : 밥, 콩나물, 멸치육수, 대파, 풋고추, 붉은 고추, 고추기름, 참기름, 국간장, 다진 마늘, 소금, 후춧가루, 고추 가루, 날 계란
1. 콩나물을 씻은 후 물기를 제거하여 줍니다.
2. 대파와 고추를 썰어 줍니다.
3. 달군 냄비에 고추기름, 참기름, 다진 마늘을 넣어서 볶아 줍니다.
4. 냄비에 콩나물을 넣어 골고루 볶아 줍니다.
5. 멸치육수, 대파, 홍고추를 넣은 후 끓여 줍니다.
6. 밥과 국간장, 소금, 후춧가루를 넣은 후 끓여 줍니다.
7. 마지막으로 날계란을 기호에 맞게 올려서 맛있게 먹어 줍니다.
Bean sprout soup. Making gukbap, bean sprout recipe, and dinner menu recommendation.
Ingredients: Rice, bean sprouts, anchovy broth, green onions, green peppers, red peppers, red pepper oil, sesame oil, soup soy sauce, minced garlic, salt, pepper powder, red pepper powder, raw eggs.
1. Wash the bean sprouts and remove moisture.
2. Chop green onions and peppers.
3. Stir-fry chili oil, sesame oil, and minced garlic in a heated pot.
4. Stir-fry bean sprouts in a pot.
5. Add anchovy broth, green onions, and red peppers and boil them.
6. Add rice, soup soy sauce, salt, and pepper powder and boil them.
7. Lastly, put raw eggs according to your taste and eat them deliciously.
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