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닭죽만들기,chicken porridge.아이간식죽,영양죽,죽요리.메뉴추천레시피

지식산업지원센터 2022. 1. 9. 19:59

준비물 : 찹쌀, 닭다리, 대추, 물, 마늘, 양파, 대파, 소금, 후춧가루

1. 찹쌀은 씻어 30분 정도 물에 담가 불리고,

2. 닭다리에 칼집을 넣어 냄비에 담고 물과 마늘, 양파, 대파를 넣어 뽀얀 국물이 나오도록 끓이고,

3. 국물에 있는 마늘과 양파, 대파는 건져 버리고 닭다리살은 찢어 찹쌀, 수삼을 넣어 끓이고,

4. 찹쌀이 부드러워지면 대추를 넣고 죽이 적당하게 퍼지면 소금과 후춧가루로 간하며 마무리!

 

Chicken porridge. Snack porridge, nutritious porridge, porridge dish.Menu recommendation recipe.

 

Ingredients: sticky rice, chicken legs, jujube, water, garlic, onions, green onions, salt, pepper powder.

1. Wash sticky rice and soak it in water for about 30 minutes.

2. Put a cut on the chicken leg and put it in a pot, add water, garlic, onions, and green onions and boil it until the white soup comes out.

3. Remove garlic, onions, and green onions from the soup, tear the chicken leg meat, and boil it with glutinous rice and ginseng.

4. When the glutinous rice softens, add jujube, and when the porridge spreads properly, season with salt and pepper and finish!