준비물 : 찹쌀, 좁쌀, 호두, 물, 소금, 간장
1. 찹쌀과 좁쌀을 씻은 후 30분 정도 물에 담가 불립니다.
2. 호두를 미지근한 물에 담가 부드럽게 불린 후 물기를 닦아 줍니다.
3. 찹쌀, 좁쌀, 호두, 물을 넣고 먹기 좋게 갈아 줍니다.
4. 약불에 주걱으로 저어가며 끓여 줍니다.
5. 소금이나 간장으로 간을 맞추어 맛있게 먹어 줍니다.
Walnut porridge. Snack, porridge making, lunch menu recommendation recipe.
Ingredients: glutinous rice, millet rice, walnut, water, salt, soy sauce.
1. Wash glutinous rice and millet rice and soak them in water for about 30 minutes.
2. Soak the walnuts in lukewarm water, soak them gently, and wipe off the water.
3. Add glutinous rice, millet rice, walnut, and water and grind them to make it easier to eat.
4. Boil it over low heat, stirring with a spatula.
5. Season it with salt or soy sauce and eat it deliciously.
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