준비물 : 쌀, 불린 미역, 물, 당근, 팽이버섯, 국간장, 참기름, 소금, 후춧가루
1. 쌀을 씻어서 30분 정도 물에 담가 줍니다.
2. 불린 미역과 당근, 팽이버섯을 잘게 잘라 줍니다.
3. 달군 냄비에 참기름을 두르고 미역, 불린 쌀을 볶다가 물을 넣어 끓여 줍니다.
4. 쌀알이 부드러워지면 당근과 팽이버섯을 넣어 줍니다.
5. 국간장과 소금 후춧가루로 참기름을 넣어서 섞어 줍니다.
6. 맛있게 먹어 줍니다.
sawed porridge. Child snacks, seafood porridge, and health food menu recommendations.
Ingredients: Rice, soaked seaweed, water, carrots, enoki mushrooms, soy sauce, sesame oil, salt, pepper powder.
1. Wash the rice and soak it in water for about 30 minutes.
2. Cut soaked seaweed, carrots, and enoki mushrooms into small pieces.
3. Add sesame oil to a heated pot, stir-fry seaweed and soaked rice, and boil it with water.
4. When the rice grains soften, add carrots and enoki mushrooms.
5. Mix it with sesame oil with soy sauce and salt and pepper.
6. Enjoy the food.
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