요리_Food

옥수수콘 치즈 스파게티,Corn cheese spaghetti.콘치즈만들기요리,스파게티레시피,아이들간식

지식산업지원센터 2022. 2. 28. 23:30

재료 : 통조림 옥수수, 스파게티, 모차렐라 치즈, 양파, 소금, 버터, 꿀, 버터

 

1. 양파를 잘게 잘라 줍니다.

2. 통조림 옥수수 콘의 물기를 체에 밭쳐 제거하여 줍니다.

3. 끓는 소금물에 스파게티를 넣어서 면이 잘 익도록 삶아 줍니다.(5분~8분)

4. 중간 불로 달군 팬에 버터를 두른 뒤 양파와 옥수수를 2-4분간 볶아 줍니다.

5. 믹서에 볶은 양파와 옥수수를 곱게 갈아 팬에 부은 뒤 약한 불로 끓여 줍니다.

6. 삶은 스파게티와 소금을 넣어 고루 섞은 뒤 접시에 담아 줍니다.

7. 접시 위에 모짜렐라치즈를 올려 주고 전자레인지에 1분~2분 정도 돌린 후 맛있게 먹어 줍니다.

 

Corn cheese spaghetti. Corn cheese making dish, spaghetti recipe, and children's snacks.

 

Ingredients: canned corn, spaghetti, mozzarella cheese, onion, salt, butter, honey, butter.

1. Cut the onion into small pieces.

2. Drain the canned corn with a sieve.

3. Add spaghetti in boiling salt water and boil it until the noodles are cooked well (5 minutes to 8 minutes).

4. Heat the pan over medium heat and fry the onions and corn for 2-4 minutes.

5. Grind fried onions and corn in a mixer, pour them into a pan, and boil them over low heat.

6. Add boiled spaghetti and salt, mix them evenly, and place them on a plate.

7. Put mozzarella cheese on the plate, microwave it for 1 to 2 minutes, and enjoy it.