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두부간장조림요리.Braised tofu with soy sauce.두부레시피,저녁메뉴추천,술안주,만들기

지식산업지원센터 2022. 2. 28. 23:16

재료 : 두부, 대파, 소금, 설탕, 간장, 물, 다진 마늘, 참기름, 참깨, 후춧가루

 

1. 두부는 2 등분한 뒤 납작하게 잘라 줍니다.

2. 대패도 얇게 잘라 줍니다.

3. 접시에 소금을 조금 뿌린 뒤 두부를 얹고 윗부분에도 소금을 조금만 뿌린 후 5분 동안 놓아둡니다.

4. 5분 후 접시에 두부 물기가 빠지면 물기를 제거합니다.

5. 양념장을 만듭니다.(설탕 + 간장 + 물 + 다진 마늘 + 참기름 + 참깨 + 후춧가루)

6. 팬에 식용유를 두른 후 중간 불로 구워 줍니다.

7. 양념장과 대파를 얹어서 골고루 섞어준 뒤 맛있게 먹어 줍니다.

 

Braised tofu with soy sauce.Tofu recipe, dinner menu recommendation, side dishes, making cook...

 

Ingredients: Tofu, green onion, salt, sugar, soy sauce, water, minced garlic, sesame oil, sesame seeds, pepper powder.



1. Cut tofu into two pieces and cut it flat.

2. Cut the plane thinly.

3. Sprinkle a little salt on the plate, place tofu, sprinkle a little salt on the top, and leave it for 5 minutes.

After 4.5 minutes, remove the moisture from the tofu on the plate.

5. Make the sauce. (Sugar + soy sauce + water + minced garlic + sesame oil + sesame seeds + pepper)

6. Put cooking oil on the pan and bake it over medium heat.

7. Mix it well with seasoning and green onion, and enjoy it.