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감베로니 파스타,Shrimp pasta.대하 새우 스파게티 요리,새우 파스타 레시피,저녁 메뉴 추천

지식산업지원센터 2022. 2. 23. 22:39

재료 : 링귀니, 대하, 양파, 마늘, 파스타 소스, 파르메산 치즈가루, 생크림, 우유, 소금, 후춧가루

 

1. 끓는 물에 링귀니를 5분간 삶은 후 건져 줍니다.

2. 대하 껍질을 벗긴 후 내장을 제거합니다.

3. 양파와 마늘을 잘라 줍니다.

4. 중간 불로 달군 팬에 식용유를 둘러 마늘과 양파를 1-2분간 볶은 후 대하를 넣고 3-4분간 볶아 줍니다.

5. 파스타 소스를 넣어 끓어오르면 삶은 링귀니를 넣어 3분간 볶은 후 소금과 후춧가루로 간을 하여 맛있게 먹어 줍니다.

 

 

Gamberoni pasta, shrimp pasta, shrimp pasta recipe, dinner menu recommendation.

 

Ingredients: Linguini, prawn, onion, garlic, pasta sauce, parmesan cheese powder, whipped cream, milk, salt, pepper powder.

1. Boil the linguini in boiling water for 5 minutes and take it out.

2. Peel the jumbo shrimp and remove the intestines.

3. Cut the onions and garlic.

4. Heat the pan over medium heat, stir-fry garlic and onions for 1-2 minutes, add the prawns, and stir-fry for 3-4 minutes.

5. When it boils with pasta sauce, stir-fry it for 3 minutes with boiled linguini and season it with salt and pepper to enjoy it.