요리_Food

골뱅이무침,Seasoned sea snails.골뱅이요리,골뱅이레시피,술안주,저녁메뉴반찬

지식산업지원센터 2022. 2. 9. 22:35

 

준비물 : 통조림 골뱅이, 북어포, 양파, 오이, 대파, 고춧가루, 설탕, 식초, 다진 마늘, 고추장, 물엿, 소금

 

1. 골뱅이를 먹기 좋은 크기로 잘라 줍니다.

2. 북어포를 골뱅이 국물로 묻힌 후 물기를 제거하여 줍니다.

3. 양파와 오이를 먹기 좋게 잘라 줍니다

4. 대파는 가늘게 채 썰어 찬물로 헹구워 줍니다.

5. 골뱅이를 고춧가루, 설탕, 식초, 다진마늘, 고추장, 물엿, 소금으로 간을 하여 줍니다.

6. 채소와 북어포를 함께 버무려 준 후 맛있게 먹어 줍니다.

 

Seasoned sea snails.Sea snail dish, sea snail recipe, side dishes for drinking, and dinner.

 

Ingredients: canned sea snails, dried pollack, onions, cucumbers, green onions, red pepper powder, sugar, vinegar, minced garlic, red pepper paste, starch syrup, salt

1. Cut sea snails into bite-size pieces.

2. Wet dried pollack with sea snail soup and remove moisture.

3. Cut onions and cucumbers into bite-size pieces.

4. Slice green onions thinly and rinse them with cold water.

5. Season sea snails with red pepper powder, sugar, vinegar, minced garlic, red pepper paste, starch syrup, and salt.

6. Mix vegetables and dried pollack together and enjoy it.