준비물 : 대파, 소시지, 떡, 어묵, 설탕, 고춧가루, 고추장, 올리고당, 양파, 피망, 순대, 참기름, 식용유
1. 대파를 썰고, 양파는 채 썰어 줍니다.
2. 피망과 순대, 소시지를 먹기 좋게 썰어 줍니다.
3. 달군 팬에 식용유를 두른 뒤 떡볶이 떡을 2-4분 볶아 줍니다.
4. 식용유, 대파, 양파를 넣고 2-4분 동안 볶아 줍니다.
5. 순대, 어묵, 소시지를 넣고 2-3분간 볶아 줍니다.
6. 설탕, 고춧가루, 고추장, 올리고당을 넣어 섞은 뒤 3-5분간 볶아 줍니다.
7. 참기름을 둘러 1-2분간 볶아 줍니다.
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Ingredients: Green onion, sausage, rice cake, fish cake, sugar, red pepper powder, red pepper paste, oligosaccharide, onion, bell pepper, sundae, sesame oil.
1. Chop green onions and chop onions.
2. Cut bell peppers, sundae, and sausages into bite-size pieces.
3. Pour cooking oil on the heated pan and stir-fry the tteokbokki rice cake for 2-4 minutes.
4. Add cooking oil, green onions, and onions and stir-fry for 2-4 minutes.
5. Add sundae, fish cake, and sausage and stir-fry for 2-3 minutes.
6. Add sugar, red pepper powder, red pepper paste, and oligosaccharide and stir-fry for 3-5 minutes.
7. Add sesame oil and stir-fry for 1-2 minutes.
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