요리_Food

돼지고기 가지 볶음밥, Eggplant fried rice with pork. 가지볶음밥,돼지고기 요리 레시피

지식산업지원센터 2022. 1. 2. 20:49

준비물 : 밥, 돼지고기, 가지, 양파, 피망, 식용유, 들기름, 소금, 된장, 설탕, 청주, 들깨, 후춧가루

 

1. 돼지고기에 된장, 설탕, 청주, 들기름, 들깨, 소금, 후춧가루를 넣어 섞어 줍니다.

2. 가지는 어슷하게 썰고, 양파와 피망은 굵직하게 다집니다.

3. 달군 팬에 양념한 돼지고기를 넣어 볶아 줍니다.

4. 가지, 양파, 피망, 밥을 넣어 골고루 볶아 줍니다.

5. 소금을 넣어 간을 맞추고 들기름을 넣어 맛있게 먹어 줍니다.

 

Eggplant fried rice with pork. Eggplant fried rice, pork recipe.

 

Ingredients: Rice, pork, eggplant, onion, bell pepper, cooking oil, perilla oil, salt, soybean paste, sugar, Cheongju, perilla seeds, pepper powder.

1. Mix pork with soybean paste, sugar, Cheongju, perilla oil, perilla seeds, salt, and pepper powder.
2. Chop the branches diagonally, and chop the onions and bell peppers thickly.
3. Stir-fry marinated pork in a heated pan.
4. Add eggplants, onions, bell peppers, and rice and stir-fry them evenly.
5. Season with salt and add perilla oil to enjoy the meal.