준비물 : 쌀, 두부, 물, 양파, 당근, 된장, 멸치가루, 소금, 들깨
1. 쌀을 씻어서 30분 정도 물에 담가 불린 뒤 불린 쌀과 물을 넣어 10초 정도 갈아 줍니다.
2. 두부를 잘게 자르고 양파와 당근을 잘게 잘라 줍니다.
3. 냄비에 쌀을 담고 가열하며 계속 저어 줍니다.
4. 양파와 당근 멸치가루를 넣고 약한 불에서 끓여 줍니다.
5. 된장을 풀고 두부와 들깨를 넣은 뒤 소금이나 간장으로 간을 하여 맛있게 먹어 줍니다.
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Ingredients: Rice, tofu, water, onion, carrot, soybean paste, anchovy powder, salt, perilla seeds.
1. Wash the rice, soak it in water for about 30 minutes, add soaked rice and water, and grind it for about 10 seconds.
2. Cut tofu into small pieces and chop onions and carrots into small pieces.
3. Put rice in a pot, heat it, and stir continuously.
4. Add onions and carrot anchovy powder and boil it over low heat.
5. Loosen the soybean paste, add tofu and perilla seeds, and season with salt or soy sauce to enjoy the meal.
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