요리_Food

꼬치요리, chicken skewers, 닭꼬치만들기, 아이간식, 술안주, 닭요리, 어른음식, 닭고기 레시피

지식산업지원센터 2021. 12. 30. 09:58

준비물 : 닭다리살, 맛술, 생강가루, 소금, 후추, 나무 꼬치, 식용유, 깨, 올리고당, 굴소스, 다진 마늘

 

1. 닭다리살을 맛술과 소금, 후추, 생강가루로 버무린 후 15분간 재워둔다.

2. 간장과 맛술 올리고당, 굴소스, 다진 마늘을 골고루 섞어 소스를 만들어 준다.

3. 재워 둔 닭다리살을 썰어 꼬치에 꽂는다.

4. 식용유에 달군 팬에 닭꼬치를 앞뒤로 노릇하게 구워 줍니다.

5. 어느 정도 익으면 2번 소스를 뿌려가며 중약불에 구워 줍니다.

 

Skewers, chicken skewers, children's snacks, side dishes, chicken dishes, adult food, chicken recipes.

 

Ingredients: chicken leg meat, cooking wine, ginger powder, salt, pepper, wooden skewers, cooking oil, sesame, oligosaccharide, oyster sauce, minced garlic.

1. Mix chicken leg meat with cooking wine, salt, pepper, and ginger powder and marinate it for 15 minutes.

2. Make the sauce by mixing soy sauce, cooking wine oligosaccharide, oyster sauce, and minced garlic evenly.

3. Cut the marinated chicken leg meat and stick it in a skewer.

4. Bake chicken skewers back and forth in a pan heated with cooking oil.

5. When it's cooked to a certain extent, sprinkle sauce twice and bake it over medium and low heat.