요리_Food

월남쌈밥,Vietnamese spring rolls.쌈밥요리,간단요리,월남쌈레시피,월남쌈밥만들기,저녁메뉴,아이간식

지식산업지원센터 2022. 2. 3. 20:42

준비물 : 밥, 월남쌈, 숙주, 새우살, 붉은 고추, 식용유, 굴 소스, 식초, 소금, 땅콩버터, 올리브 오일, 레몬즙

 

1. 숙주와 새우살을 헹군 후 달군 팬에 식용유를 두르고 볶아 줍니다.

2. 굴 소스, 식초, 소금, 밥을 넣고 간을 하여 줍니다.

3. 월남쌈은 뜨거운 물에 담갔다가 건져 물기를 뺍니다.

4. 월남쌈에 붉은 고추를 올리고 볶은 밥을 담고 돌돌 말아 땅콩소스를 곁들여 맛있게 먹어 줍니다.

 

Vietnamese spring rolls.Ssambap, simple, Vietnamese spring rolls recipe, kids snack

Vietnamese spring rolls rice making, dinner menu. rice paper, spring roll

 

Ingredients: rice, spring rolls, bean sprouts, shrimp flesh, red pepper, cooking oil, oyster sauce, vinegar, salt, peanut butter, olive oil, lemon juice.


1. Rinse the bean sprouts and shrimp flesh, put cooking oil on a heated pan, and stir-fry it.

2. Add oyster sauce, vinegar, salt, and rice and season them.

3. Soak spring rolls in hot water, take them out, and drain them.

4. Put red pepper on Vietnamese spring rolls, put fried rice, roll it up, and eat it deliciously with peanut sauce.