1. 돼지고기는 큼직하게 썰어 참기름과 청주를 넣어 밑간하고
2. 감자는 큼직하게 자르고 양배추는 채 썰고
3. 달군 팬에 식용유를 두르고 돼지고기와 감자를 넣어 볶다가
4. 춘장과 물을 넣어 끓이고
5. 녹말물을 넣어 농도를 걸쭉하게 맞추고 양배추를 넣고 굴소스 설탕 소금 후춧가루로 간한 뒤
6. 밥 위에 완성된 자장소스를 끼얹어 맛있게 드세요~
Jajang over rice, Jajang over rice, Jajang over rice, Jajang over rice, JAZANGoodle, ZZAJANG Noodle.
1. Cut pork into big pieces and season it with sesame oil and rice wine.
2. Cut the potatoes into big pieces and the cabbage into small pieces.
3. Put cooking oil on the heated pan and stir-fry pork and potatoes.
4. Boil it with black bean paste and water.
5. Add starch water to make the concentration thicker, add cabbage, and season with oyster sauce, sugar, salt, and pepper.
6. Put the finished black bean sauce on top of the rice and enjoy it.
'요리_Food' 카테고리의 다른 글
맛있는 잡채덮밥,Japchae over rice. 만들기, 레시피, 간단 요리, 빠른 음식, 당면요리 (0) | 2021.12.14 |
---|---|
맛있는 마파두부덮밥,Mapa tofu over rice.아이들 영양식단,아이 음식,아이들 반찬,술안주 (0) | 2021.12.13 |
맛있는 삼겹살 제육덮밥,rice of pork pork pork(x3) 레시피 (0) | 2021.12.13 |
맛있는 참치회덮밥,Rice with tuna sashimi.참치 레시피,저녁추천메뉴 (0) | 2021.12.13 |
소고기 덮밥,Beef over rice, 쇠고기 요리, 저녁메뉴추천,레시피 (0) | 2021.12.13 |