1. 소고기는 먹기 좋은 크기로 잘라 양념장에 재우고
2. 양파와 당근은 곱게 채 썰고 표고버섯은 저며 썰고
3. 불린 당면은 먹기 좋은 크기로 자르고
4. 달군 팬에 식용유를 두르고 양념한 소고기를 넣어 볶고
5. 양파와 당근 표고버섯 물을 넣어 끓이고
6. 당면과 국간장을 넣고 당면이 익으면 밥 위에 얹고 붉은 고추를 올려 맛있게 드세요.
1. Cut the beef into bite-size pieces and marinate it in the sauce.
2. Chop onions and carrots finely, stir shiitake mushrooms.
3. Cut the soaked glass noodles into bite-size pieces.
4. Put cooking oil on a heated pan and stir-fry marinated beef.
5. Boil the onion and carrot shiitake mushroom water.
6. Add the glass noodles and soy sauce, and when the glass noodles are cooked, put the red pepper on top of the rice and enjoy it.
'요리_Food' 카테고리의 다른 글
맛있는 잡채덮밥,Japchae over rice. 만들기, 레시피, 간단 요리, 빠른 음식, 당면요리 (0) | 2021.12.14 |
---|---|
맛있는 마파두부덮밥,Mapa tofu over rice.아이들 영양식단,아이 음식,아이들 반찬,술안주 (0) | 2021.12.13 |
짜장덮밥,자장덮밥, Jajang noodle,Jajang over rice,짜장면덮밥,자장면덮밥, (0) | 2021.12.13 |
맛있는 삼겹살 제육덮밥,rice of pork pork pork(x3) 레시피 (0) | 2021.12.13 |
맛있는 참치회덮밥,Rice with tuna sashimi.참치 레시피,저녁추천메뉴 (0) | 2021.12.13 |