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해물짬뽕레시피,Seafood jjamppong recipe.짬뽕만들기,해물요리레시피,점심메뉴추천

지식산업지원센터 2022. 1. 15. 22:16

준비물 : 홍합살, 새우살, 주꾸미, 당근, 양파, 마늘, 붉은 고추, 쪽파, 고추기름, 고춧가루, 간장, 굴 소스, 국간장, 소금, 후춧가루

 

1. 홍합살과 새우살은 소금물에 흔들어 헹구어 준 후 물기를 뺍니다

2. 주꾸미, 당근, 양파, 마늘, 고추, 쪽파는 적당한 크기로 잘라 줍니다.

3. 달군 냄비에 고추기름, 고춧가루, 마늘을 볶아 줍니다.

4. 홍합살, 새우살, 주꾸미를 볶아 준 후 물을 넣고 끓여 줍니다.

5. 당근, 양파, 고추, 쪽파를 넣고 한번 더 끓여 줍니다.

6. 간장, 국간장, 굴 소스, 소금, 후춧가루로 간을 하여 맛있게 먹어 줍니다.

 

Seafood jjampong recipe. Making jjamppong, seafood recipe, and dinner menu recommendations.

 

Ingredients: Mussel, shrimp, webfoot octopus, carrot, onion, garlic, red pepper, chives, red pepper oil, red pepper powder, soy sauce, oyster sauce, soy sauce, salt, pepper powder.

1. Shake mussels and shrimp in salt water to rinse them and drain them.

2. Cut webfoot octopus, carrots, onions, garlic, peppers, and chives into appropriate sizes.

3. Stir-fry red pepper oil, red pepper powder, and garlic in a heated pot.

4. Stir-fry mussels, shrimp, and webfoot octopus, add water, and boil them.

5. Add carrots, onions, peppers, and chives and boil them one more time.

6. Season with soy sauce, soup soy sauce, oyster sauce, salt, and pepper to enjoy.