준비물 : 돈가스, 양파, 달걀, 쪽파, 쯔유, 간장, 물
1. 돈가스를 먹기 좋은 크기로 자르고, 양파는 채 썰어 줍니다.
2. 달걀을 풀어 줍니다.
3. 팬에 물, 쯔유, 간장, 양파를 넣어 끓여 줍니다.
4. 양파가 반 이상 익으면 돈가스를 넣어서 끓입니다.
5. 달걀물을 붓고 뚜껑을 덮은 후 약한 불에서 30초 익힌 후 불을 끕니다.
Pork cutlet nabe, kid snack, adult snack, side dish, pork cutlet soup recipe.
Ingredients: Pork cutlet, onion, egg, chives, tsuyu, soy sauce, water.
1. Cut the pork cutlet into bite-size pieces, and chop the onions.
2. Beat the eggs.
3. Boil water, tsuyu, soy sauce, and onions in a pan.
4. When the onion is more than half cooked, add pork cutlet and boil it.
5. Pour egg water, cover the lid, cook over low heat for 30 seconds, and turn off the heat.
'요리_Food' 카테고리의 다른 글
닭봉요리, 윙봉구이,Grilled chicken bong, 윙봉요리, 닭요리, 아이간식, 어른간식, 닭레시피 (0) | 2021.12.30 |
---|---|
꼬치요리, chicken skewers, 닭꼬치만들기, 아이간식, 술안주, 닭요리, 어른음식, 닭고기 레시피 (0) | 2021.12.30 |
Pork cutlet dish., 아이들간식, 돈까스 만들기, 홈메이드 수제돈가스, 레시피, 술안주, 등심돈가스 (1) | 2021.12.28 |
감자 그라탕, Potato gratin.감자 그라탱, 감자요리, 으깬감자레시피, 아이간식, 술안주 메뉴추천 (0) | 2021.12.25 |
육전,Meat pancake. 고기부침, 아이간식, 어른간식, 저녁메뉴, 술안주, 레시피,추천 (0) | 2021.12.25 |