요리_Food

불고기김밥,Bulgogi Gimbap,김밥레시피,저녁메뉴,아이들간식,간단요리,아이들음식,김밥만들기

지식산업지원센터 2022. 1. 29. 17:58

준비물 : 밥, 쇠고기 불고기용, 양파, 대파, 당근, 간장, 참기름, 설탕, 다진 마늘, 소금, 후춧가루

 

1. 불고기용 쇠고기를 손톱 크기로 잘게 잘라 줍니다.

2. 양파와 대파 당근을 잘게 잘라 줍니다.

3. 빈 그릇에 쇠고기, 양파, 대파, 당근을 간장+참기름+설탕+다진 마늘+소금+후춧가루에 양념합니다.

4. 달군 팬에 재료를 넣어 국물이 없어질 때까지 볶아 줍니다.

5. 김밥 위에 김을 얹고 밥을 적당히 편 뒤 불고기를 얹어 돌돌 말아먹기 좋은 크기로 잘라서 맛있게 먹어 줍니다.

 

Bulgogi Gambap, Gimbap Recipe, Dinner Menu, children Snack, Simple Dish, children's Food, Making Gimbap.

 

Ingredients: Rice, beef bulgogi, onions, green onions, carrots, soy sauce, sesame oil, sugar, minced garlic, salt, pepper powder.

1. Cut bulgogi beef into nail sizes.

2. Cut onions and green onions and carrots into small pieces.

3. Season beef, onions, green onions, and carrots in soy sauce + sesame oil + sugar + minced garlic + salt + pepper powder in an empty bowl.

4. Add ingredients to the heated pan and stir-fry until the soup disappears.

5. Put seaweed on top of gimbap, spread the rice appropriately, put bulgogi on top, and cut it into bite-size pieces and enjoy it.