요리_Food

짜장덮밥,자장덮밥, Jajang noodle,Jajang over rice,짜장면덮밥,자장면덮밥,

지식산업지원센터 2021. 12. 13. 21:31

1. 돼지고기는 큼직하게 썰어 참기름과 청주를 넣어 밑간하고

2. 감자는 큼직하게 자르고 양배추는 채 썰고

3. 달군 팬에 식용유를 두르고 돼지고기와 감자를 넣어 볶다가

4. 춘장과 물을 넣어 끓이고

5. 녹말물을 넣어 농도를 걸쭉하게 맞추고 양배추를 넣고 굴소스 설탕 소금 후춧가루로 간한 뒤

6. 밥 위에 완성된 자장소스를 끼얹어 맛있게 드세요~

 

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1. Cut pork into big pieces and season it with sesame oil and rice wine.

2. Cut the potatoes into big pieces and the cabbage into small pieces.

3. Put cooking oil on the heated pan and stir-fry pork and potatoes.

4. Boil it with black bean paste and water.

5. Add starch water to make the concentration thicker, add cabbage, and season with oyster sauce, sugar, salt, and pepper.

6. Put the finished black bean sauce on top of the rice and enjoy it.