요리_Food

맛있는 잡채덮밥,Japchae over rice. 만들기, 레시피, 간단 요리, 빠른 음식, 당면요리

지식산업지원센터 2021. 12. 14. 00:44

1. 물에 불린 당면을 끓는 물에 절 반 정도만 삶아 물기를 뺀 뒤 먹기 좋은 크기로 자르고

2. 양파와 새송이버섯 붉은 고추는 곱게 채 썰고 쪽파는 채소와 비슷한 길이로 자르고

3. 달군 팬에 식용유를 두르고 다진 마늘 쇠고기 양파를 넣어 볶고

4. 당면과 양념장을 넣어 볶고

5. 쇠고기 육수를 부어 자작하게 국물을 만든 뒤 새송이버섯과 쪽파 붉은 고추를 넣어 볶고

6. 뜨거운 밥 위에 잡채 볶음을 얹어 맛있게 먹는다.

 

Making delicious japchae over rice, recipes, simple dishes, fast food, and glass noodles.

 

1. Boil half of the soaked glass noodles in boiling water, drain them, and cut them into bite-size pieces.

2. Chop onions, pine mushrooms, and red peppers finely, and chop green onions in a similar length to vegetables.

3. Put cooking oil on the heated pan and stir-fry minced garlic, beef, onions.

4. Stir-fry noodles and sauce.

5. Pour beef broth to make broth, add pine mushrooms and green onions and stir-fry them.

6. Put stir-fried japchae on top of hot rice and eat it deliciously.