요리_Food

맛있는 삼겹살 제육덮밥,rice of pork pork pork(x3) 레시피

지식산업지원센터 2021. 12. 13. 21:11

1. 양파는 굵직하게 채 썰고 당근과 대파는 어슷하게 썰고
2. 돼지고기에 양념장을 넣어 재우고
3. 뜨거운 팬에 식용유를 1스푼 두르고 양파를 볶고
4. 양파가 절반 정도 익으면 양념한 돼지고기를 넣어서 볶고
5. 돼지고기가 충분히 익으면 당근과 대파를 넣어 살짝 볶은 뒤
6. 넓은 그릇에 밥을 담고 돼지고기 볶음을 얹어 통깨를 뿌려 주세요.

 

Delicious pork belly over rice, rice of pork, pork(x3) recipe. korean food

 

1. Slice onions thickly, cut carrots and green onions diagonally.
2. Add sauce to pork and marinate it.
3. Add 1 spoon of cooking oil on a hot pan and stir-fry onions.
4. When the onion is half cooked, add seasoned pork and stir-fry it.
5. When the pork is fully cooked, stir-fry it with carrots and green onions.
6. Put rice in a wide bowl and sprinkle sesame seeds on top of stir-fried pork.