요리_Food

소고기 덮밥,Beef over rice, 쇠고기 요리, 저녁메뉴추천,레시피

지식산업지원센터 2021. 12. 13. 16:26

소고기 덮밥, 쇠고기 덮밥

1. 소고기는 먹기 좋은 크기로 잘라 양념장에 재우고
2. 양파와 당근은 곱게 채 썰고 표고버섯은 저며 썰고
3. 불린 당면은 먹기 좋은 크기로 자르고
4. 달군 팬에 식용유를 두르고 양념한 소고기를 넣어 볶고
5. 양파와 당근 표고버섯 물을 넣어 끓이고
6. 당면과 국간장을 넣고 당면이 익으면 밥 위에 얹고 붉은 고추를 올려 맛있게 드세요.

 

1. Cut the beef into bite-size pieces and marinate it in the sauce.
2. Chop onions and carrots finely, stir shiitake mushrooms.
3. Cut the soaked glass noodles into bite-size pieces.
4. Put cooking oil on a heated pan and stir-fry marinated beef.
5. Boil the onion and carrot shiitake mushroom water.
6. Add the glass noodles and soy sauce, and when the glass noodles are cooked, put the red pepper on top of the rice and enjoy it.