요리_Food

Pork cutlet soup, 돈가스 나베요리, 아이간식,어른간식,술안주, 돈가스 국 레시피

지식산업지원센터 2021. 12. 28. 10:13

준비물 : 돈가스, 양파, 달걀, 쪽파, 쯔유, 간장, 물

 

1. 돈가스를 먹기 좋은 크기로 자르고, 양파는 채 썰어 줍니다.

2. 달걀을 풀어 줍니다.

3. 팬에 물, 쯔유, 간장, 양파를 넣어 끓여 줍니다.

4. 양파가 반 이상 익으면 돈가스를 넣어서 끓입니다.

5. 달걀물을 붓고 뚜껑을 덮은 후 약한 불에서 30초 익힌 후 불을 끕니다.

 

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Ingredients: Pork cutlet, onion, egg, chives, tsuyu, soy sauce, water.

1. Cut the pork cutlet into bite-size pieces, and chop the onions.

2. Beat the eggs.

3. Boil water, tsuyu, soy sauce, and onions in a pan.

4. When the onion is more than half cooked, add pork cutlet and boil it.

5. Pour egg water, cover the lid, cook over low heat for 30 seconds, and turn off the heat.