요리_Food

두부강정,Sweet and sour tofu. 담백한 두부 간식, 맛있는 두부 레시피,두부요리, 아이음식, 메뉴추천

지식산업지원센터 2021. 12. 23. 17:16

준비물 : 두부, 올리브 오일, 감자전분, 소금, 깨, 아몬드, 파슬리가루

 

1. 보기 좋게 썰은 두부에 소금을 골고루 뿌리고 키친타월에 올려 물기를 제거한다.

2. 두부와 감자전분을 섞어 줍니다.

3. 에어프라이어용에 넣기 전에 올리브 오일을 골고루 뿌려 준다.

4. 에어프라이어에서 200도에서 8분, 뒤집어서 8분 두부가 노릇해질 때까지 익힌다.

5. 팬에 간장소스를 넣고 끓어오르면 두부를 넣어 버무린 후 불을 끄고 아몬드와 깨 파슬리를 넣고 섞어준다.

 

Tofu dish, children's food, tofu gangjeong, light tofu snack, delicious tofu recipe.

 

Ingredients: Tofu, olive oil, potato starch, salt, sesame, almond, parsley powder.

 

1. Sprinkle salt evenly on the nicely sliced tofu and place it on a kitchen towel to remove moisture.


2. Mix tofu and potato starch.


3. Sprinkle olive oil evenly before putting it in the air fryer.


4. Cook the tofu in an air fryer for 8 minutes at 200 degrees Celsius and 8 minutes until it turns brown.


5. Put soy sauce in a pan and mix it with tofu when it boils, turn off the heat, add almonds and sesame parsley and mix it.