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지식산업지원센터 2021. 12. 24. 16:34

준비물 : 달걀, 다시마 육수 또는 새우젓 육수, 연유, 맛술, 소금, 당근, 쪽파

 

1. 육수와 달걀, 연유, 맛술, 소금을 섞은 후 체에 밭쳐서 빈 그릇에 걸러줍니다.

2. 뚜껑을 덮거나 비닐 랩을 씌워 찜기에 5분정도 삶아 줍니다.(또는 전자레인지에 2분 30초씩 가열합니다.)

3. 당근이나 쪽파를 올려 줍니다.

4. 뚜껑이나 비닐랩을 다시 덮은 후 2분간 익혀 줍니다.

 

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Ingredients: Egg, kelp stock or salted shrimp stock, condensed milk, cooking wine, salt, carrots, chives.

1. Mix the broth, eggs, condensed milk, cooking wine, and salt, and sift them through a sieve and filter them out in an empty bowl.

2. Boil it in a steamer for about 5 minutes with a lid or plastic wrap

   (or heat it in the microwave for 2 minutes and 30 seconds)

3. Put carrots or chives on top.

4. Cover the lid or plastic wrap again and cook for 2 minutes.