요리_Food

버터 웨지 감자,Butter wedge potato.저녁메뉴, 술안주, 맥주안주, 담백한 맛있는 메뉴추천 레시피

지식산업지원센터 2021. 12. 22. 15:41

준비물 : 감자, 꿀, 녹인 버터, 다진 마늘, 소금, 파슬리가루

 

요리 방법

1. 감자는 껍질째 깨끗이 씻어서 먹기 좋게 잘라 줍니다.

2. 끓는 물에 약 15분간 담가 전분기를 없애 줍니다.

3. 끓는 물에 소금을 넣어 감자를 반 정도 익힌 후 키친타월에 물기를 말립니다.

4. 감자에 꿀, 녹인 버터, 다진 마늘, 파슬리가루를 묻혀준다.

5. 에어프라이어에 200도에서 7분, 뒤집어서 7분 익혀준 후 맛있게 먹어 줍니다.

 

Dinner menu, side dish with alcohol, beer, and recipe for making delicious butter wedge potatoes.

 

Ingredients: Potatoes, honey, melted butter, minced garlic, salt, parsley powder.

How to cook.

1. Wash potatoes thoroughly with the skin and cut them into bite-size pieces.

2. Soak in boiling water for about 15 minutes to get rid of starch.

3. Add salt to boiling water, cook the potatoes for about half, and dry them in a kitchen towel.

4. Coat the potatoes with honey, melted butter, minced garlic, and parsley powder.

5. Cook it in an air fryer for 7 minutes at 200 degrees Celsius, turn it upside down for 7 minutes, and eat it deliciously.