요리_Food

김달걀비빔밥,Kim Egg Bibimbap. 볶음밥, 아이간식 음식 레시피,저녁추천메뉴

지식산업지원센터 2021. 12. 18. 18:39

준비물 : 밥, 달걀, 김, 대파, 홍고추, 식용유, 케첩, 소금, 후춧가루

 

1. 달걀에 소금과 청주 조금 또는 미림 조금 넣어서 섞어 줍니다.

2. 김을 바삭하게 구워서 적당하게 잘라 줍니다.

3. 대파를 잘게 썰고 홍고추도 잘게 썰어 줍니다.

4. 달구어진 팬에 식용유를 두르고 달걀을 넣어 익기 시작하면 휘저어 줍니다.

5. 대파와 홍고추를 넣은 뒤 소금과 후춧가루로 간을 맞춥니다.

6. 밥을 그릇에 담은 후 달걀과 자른 김을 얹고 케첩을 곁들여 마무리하여 맛있게 먹어 줍니다.

 

Seaweed and eggs are ready. Kim Egg Bibimbap, Fried Rice, Child Snack Recipe.

 

Ingredients: Rice, eggs, seaweed, green onions, red pepper, cooking oil, ketchup, salt, pepper powder.

1. Mix the eggs with salt and a little bit of Cheongju or Mirim.

2. Grill the seaweed crispy and cut it appropriately.

3. Chop green onions and red peppers.

4. Add cooking oil to a heated pan and stir when it starts to cook.

5. Add green onions and red peppers and season with salt and pepper.

6. Put the rice in a bowl, add eggs and cut laver, finish with ketchup, and eat it deliciously.