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미니피칸파이, Mini pecan pie.아이간식, 파이 레시피, 간단요리 아이들음식 만들기. 추천메뉴

지식산업지원센터 2021. 12. 17. 12:16

준비물 : 계란, 흑설탕, 버터, 피칸, 박력분, 설탕, 소금, 버터

 

요리 방법

1. 버터와 설탕을 1:1 비율로 잘 섞는다.

2. 박력분을 체를 쳐서 소금과 함께 넣고 반죽 후 비닐봉지에 넣고 냉장실에 30분 정도 넣어 보관 해 놓는다.

3. 필링 재료를 만드는데 버터, 흑설탕, 계란 1개를 넣고 잘 섞어준다.

4. 미니 파이 틀이나, 미니 머핀 틀 안쪽에 버터를 바른 후 시트 반죽을 얇게 바닥에 펴 가장자리가 살짝 올라오도록 깔아준다.

5. 그 위에 계란, 흑설탕, 버터, 피칸을 부어준다.

6. 피칸을 하나씩 통째로 반죽 위에 올려 에어프라이에 넣고 200도씨에 10분 정도 구워준다.

 

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Ingredients: Eggs, brown sugar, butter, pecans, flour, sugar, salt, butter.

How to cook.

1. Mix butter and sugar well in a 1:1 ratio.

2. Sift the flour with salt, knead it, put it in a plastic bag, and store it in the refrigerator for about 30 minutes.

3. Add butter, brown sugar, and one egg to make peeling ingredients and mix well.

4. Apply butter to the inside of a mini-fight or mini-muffin frame and spread the sheet dough thinly on the floor so that the edges come up slightly.

5. Pour eggs, brown sugar, butter, and pecan on top.

6. Place the entire pecan on the dough one by one, put it in an air fryer, and bake it for about 10 minutes at 200 degrees Celsius.