요리_Food

무채 콩나물 비빔밥,Bean sprout bibimbap.콩나물요리,아이요리,아빠요리,간단음식,안주,메뉴추천

지식산업지원센터 2021. 12. 14. 02:13

1. 무는 굵직하게 채 썰고 콩나물도 씻어 물기를 뺀다.

2. 당근은 채 썰고 대파는 송송 썰고 붉은 고추는 굵게 다진다.

3. 콩나물과 무채를 각각 끓는 물에 데친다.

4. 무채에 양념장과 대파를 넣어 양념한다.

5. 콩나물에 간장, 참기름, 통깨, 붉은 고추를 맛있게 버무린다.

6. 밥을 그릇에 담고 무채와 콩나물을 얹어 고추장을 섞어서 맛있게 먹는다.

 

Radish bean sprouts bibimbap, bean sprouts, children's food, dad's food, simple food, and side dishes.

 

1. Slice radish thickly, wash bean sprouts, and drain them.

2. Chop carrots, chop green onions, and chop red peppers thickly.

3. Blanch bean sprouts and radish in boiling water, respectively.

4. Season radish with seasoning and green onion.

5. Deliciously mix soy sauce, sesame oil, sesame seeds, and red peppers with bean sprouts.

6. Put rice in a bowl, put radish salad and bean sprouts on top, mix red pepper paste, and eat it deliciously.