콘치즈 파스타(스파게티),Corn cheese pasta (spaghetti).레시피,점심 저녁 메뉴,파스타 요리,아이들 간식
재료 : 통조림 옥수수, 스파게티, 모차렐라,
양파, 소금, 버터, 꿀
1. 양파는 잘게 썰고,
통조림 옥수수는 체에 밭쳐
물기를 빼고
2. 끓는 소금물에 스파게티를 넣어
7분간 삶아 건지고,
3. 중간 불로 달군 팬에 버터를 두른 뒤 양파와
옥수수를 2분간 볶아 꺼내 한 김 식히고
4. 믹서기에 볶은 양파와 옥수수를 넣어 곱게
갈아 팬에 부은 뒤 중간 불에 오리고,
5. 삶은 스파게티와 소금을 넣어 고루 섞은 뒤 그릇에 담고 남은
옥수수와 모차렐라 치즈를 뿌려 전자레인지에 2분간 돌려 마무리
Ingredients: canned corn, spaghetti, mozzarella,
Onion, salt, butter, honey.
1. Chop up the onions.
Put canned corn in a sieve.
Drain the water.
2. Add spaghetti in boiling salt water.
Boil it for 7 minutes and take it out.
3. Heat the pan over medium heat and add butter to the onions.
Stir-fry corn for 2 minutes and cool it down.
4. Add stir-fried onions and corn to the blender.
Grind it, pour it into a pan, and cut it over medium heat.
5. Add boiled spaghetti and salt, mix them well, and put them in a bowl.
Put corn and mozzarella cheese in the microwave for 2 minutes.